Chinese vertalingen
door een native speaker

Zoekt u een professionele Chinese vertaler?
Wij vertalen van en naar het Chinees.
Onze kennis helpt u succesvol zaken te doen.

Chinese vertalingen
voor succesvol zakendoen

Doet uw bedrijf al zaken met China? Of bent u van plan daar binnenkort mee te beginnen? Dan kunnen wij u helpen met het vertalen van uw teksten. Of het nu gaat om zakelijke correspondentie met uw beoogde nieuwe leveranciers of handelspartner in China of om het promoten van uw product of dienst aan Chinese afnemers, BeeCommunication zorgt voor een vlotte en accurate vertaling van uw documenten.

BeeCommunication - Freelance vertalers Chinees, Engels en Nederlands
BeeCommunication - Freelance vertalers Chinees, Engels en Nederlands

Zowel voor traditioneel
als vereenvoudigd Chinees

Er zijn twee vormen van het Chinees voor geschreven teksten. Voor het vasteland van China wordt het vereenvoudigd Chinees gebruikt. Maar in landen zoals Hong Kong maakt men gebruik van traditioneel Chinees. Onze freelance vertaler, mevrouw Chan, kan u in beide varianten helpen met vertalen. Ook is er een proeflezer beschikbaar die native speaker in de Chinese taal is.

Uw teksten correct vertaald vanuit of naar het Chinees

Wij helpen u graag om uw teksten op een heldere, nauwgezette en vlotte manier naar het Chinees te vertalen. Of om uw documenten en correspondentie vanuit het Chinees naar het Nederlands of Engels te vertalen. Vraag vandaag nog een offerte aan, zodat wij u spoedig van dienst kunnen zijn. Wij horen graag hoe wij u kunnen helpen met Chinese vertalingen.

BeeCommunication - Freelance vertalers Chinees, Engels en Nederlands

Waarom kiezen klanten voor BeeCommunication?

Tijdige levering

Wij houden ons aan de afspraken

Consistente vertalingen

Door geavanceerde vertaalsoftware

Deskundigheid

Al meer dan 10 jaar ervaring

Flexibiliteit

Wij denken proactief met u mee

Stuur ons een bericht    De velden met een * zijn verplicht. Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de voorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Menu